03.05.2021, 11:25

На Луганщині за святкові дні патрульні виявили більше десятка нетверезих водіїв

Ольга Романец | Всі новини автора
полиция

За святкові дні патрульні Луганської області виявили більше десятка нетверезих водіїв.

Про це повідомляє прес-служба поліції Луганської області, передає Час Пік.

2 травня, в Лисичанську, на вулиці Героїв Сталінграда, патрульні виявили водія мотоцикла, який рухався з порушенням ПДР. Під час спілкування з чоловіком, патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Під час проведення огляду алкотестер підтвердив підозри поліцейських - водій був в алкогольному сп'янінні.
Як з'ясувалося згодом, батько вирішив показати сина на мотоциклі. Те, що до цього він вживав алкогольні напої, від поїздки його не зупинило.

За кілька годин, цей же екіпаж патрульних прибув на допомогу колегам, які виявили нетверезого водія автомобіля ВАЗ. Дружина водія, намагаючись допомогти чоловікові уникнути відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані, запропонувала патрульним гроші. На попередження про кримінальну відповідальність за свої дії громадянка не реагувала і продовжувала пропонувати поліцейським гроші.

"Святкові вихідні тривають, тому нагадуємо водіям про неприпустимість порушення ПДР та керування транспортними засобами у нетверезому стані", - йдеться у повідомленні.

полиция

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: