16.05.2021, 08:13

Делегація з США відвідала Приазов'я

Делегация США посетила Приазовье

У районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі побувала делегація з США. Американську делегацію ознайомили з безпековою ситуацією в районі проведення ООС.

14 травня відбувся візит представників Американської ради з питань зовнішньої політики в район проведення операції Об'єднаних сил, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Делегація відвідала Маріупольський загін морської охорони ДПС України, а під час виходу в море – переконалася в присутності військових катерів РФ в акваторії Азовського моря. 

Представників Американської ради з питань зовнішньої політики ознайомили з безпековою ситуацією в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Іноземні гості ознайомилися з роботою контрольного пункту в'їзду-виїзду "Гнутове", який є одним з семи КПВВ в районі проведення ООС і вимушено не працює в повній мірі через те, що окупанти з протилежного боку блокують рух людей та транспорту.

Дипломати США відвідали один з підрозділів ЗСУ, який виконує бойові завдання поблизу населеного пункту Широкине.

Як зазначили в штабі ООС, побувавши недалеко від лінії зіткнення, делегація з США на власні очі побачила наслідки "русского мира" на Приазов'ї, оцінила ситуацію на фронті та переконалася в присутності російських військ на Сході України.

Делегация США посетила Приазовье Делегация США посетила Приазовье Делегация США посетила Приазовье Делегация США посетила Приазовье

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк