16.05.2021, 13:59

У Лисичанську патрульні за день 3 рази спіймали одного і того ж п'яного водія без документів

Лисичанск, ПДД

У Лисичанську попався водій автомобіля "ВАЗ", який без документів у нетверезому стані розсікав на авто вулицями міста. Як виявилося, водійського посвідчення громадянин навіть не отримував, але вже примудрився вдруге потрапити "на замітку" за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Повідомлення про те, що компанія молодих людей після вживання алкоголю сіла в автомобіль "ВАЗ" і поїхала в невідомому напрямку надійшла від громадян на службовий планшет патрульних вранці 15 травня, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Луганської області.

Через деякий час патрульні зупинили розшукуваний автомобіль. За кермом поліцейські виявили чоловіка з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Від проходження огляду на стан сп'яніння він відмовився.

Патрульні встановили, що чоловік вже притягувався до відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані наприкінці 2020 року. Також встановлено, що водійського посвідчення громадянин не має і ніколи його не отримував. 

Відносно нього патрульні склали протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП за керування авто в нетверезому стані та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП за керування без відповідних документів. Після складання матеріалів поліцейські відсторонили чоловіка від керування транспортним засобом.

Менше години потому інший екіпаж патрульних зупинив цього ж водія, який знову сів за кермо. Відносно нього патрульні знову склали протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП за керування в нетверезому стані та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП за керування без відповідних документів та відсторонили від керування автомобілем заборонивши сідати за кермо.

Однак чоловік на цьому не зупинився і знову сів за кермо і втретє був зупинений поліцейськими.

Підсумком "подорожей" лисичанина стало складання щодо нього трьох протоколів за ч. 2 ст. 130 КУпАП (штраф за кожен становить 34 тис. грн) та трьох постанов за ч. 2 ст. 126 КУпАП (по 3400 грн штрафу).

Лисичанск, ПДД Лисичанск, ПДД Лисичанск, ПДД

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк