17.05.2021, 12:29

"Лисичанськводоканал" закликає абонентів терміново погасити борги та загрожує відключенням води

Лисичанск, водоснабжение

ЛКСП "Лисичанськводоканал" попередив жителів міста, що заходи впливу на боржників будуть посилюватися. В даний час підприємство на постійній основі проводить відключення боржників від системи централізованого водопостачання. Водоканал просить терміново погасити борги.

Керівництво ЛКСП "Лисичанськводоканал" звертається до всіх боржників з проханням терміново розрахуватися з боргами за спожиті послуги. Інформація розміщена на офіційному сайті підприємства, повідомляє Час Пік.

"Керівництво ЛКСП"Лисичанськводоканал" звертається до всіх боржників з проханням терміново розрахуватися з боргами за спожиті послуги з метою недопущення припинення цeнтралізованого водопостачяння тa водовідведення.

Лише своєчасна та в повному обсязі оплата за послуги водопостачання та водовідведення гарантує їх безперебійність та стабільну роботу підприємства", - йдеться у повідомленні.

У водоканалі нагадали, що відключення боржників проводиться на постійній основі. 

Вартість повторного підключення до мереж централізованого водопостачання становить від 905,65 грн (залежно від складності робіт та відстані до адреси покупця), і підлягає оплаті згідно окремого рахунку.

Крім того, боржнику доведеться компенсувати витрати, які підприємство понесло при відключенні абонента від мережі водопостачання.

Варто відзначити, що кожне оголошення "Лисичанськводоканалу" дуже болісно сприймається жителями міста. Ситуацію з водопостачанням у місті важко назвати задовільною. Лисичани скаржаться на якість води та на часті відключення в місті.

До слова, сьогодні мешканці кількох будинків у кварталі Молодіжний (мікрорайони ГТВ) сидять без води. За інформацією диспетчера водоканалу, водопостачання на житлові будинки перекрито у зв'язку проведенням ремонтних робіт.

Питання з величезними боргами водоканалу перед енергетиками поки так і не вирішене, а ось тарифи на воду ЛКСП "Лисичанськводоканал" планує підвищити на 20% вже у 2022 році.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк