26.05.2021, 12:45

Лисичанський міськсуд припинив відправку поштової кореспонденції: важлива інформація для жителів регіону

прекращении отправки почтовой корреспонденции

У Лисичанському міському суді настали важкі часи. Фінансовий колапс призвів до того, що скоро в суді буде нікому працювати. До того ж, в суді заявили про припинення відправки поштової кореспонденції у зв'язку з недостатнім фінансуванням.

Лисичанський міський суд повідомляє про припинення відправлення поштової кореспонденції у зв'язку з недостатнім фінансуванням та відсутністю коштів для укладення договорів для закупівлі знаків поштової оплати та оплати послуг з пересилання поштової кореспонденції суду, повідомляє Час Пік.

Відзначається, що відправка кореспонденції буде відновлена в разі надходження фінансування.

Раніше ми повідомляли, що в Лисичанському міському суді склався фінансовий колапс, через що близько 90 тисяч громадян можуть залишитися без доступу до правосуддя.

З метою максимального та своєчасного повідомлення сторін про день та час судових засідань суд рекомендує:

- при зверненні до суду зазначати про всі відомі засоби зв’язку учасників розгляду - офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів (власні та інших учасників розгляду справи);

- використовувати сучасні альтернативні способи для отримання документів (судових повісток, повідомлень, рішень тощо) та інформації від суду:

  • знайомитись з датою призначення справи до розгляду на офіційному вебсайті Лисичанського міського суду Луганської області;
  • отримувати процесуальні документи у тому числі виклики та повідомлення електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти) або через підсистему "Електронний суд", можна і особисто (в тому числі копії рішень) за відповідним зверненням до суду;
  • виклик та повідомлення про судове засідання можна отримати за допомогою SMS-повідомлення. Для цього необхідно подати до суду Заявку на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону. ]]>Бланк]]> заявки розміщений на офіційному вебсайті Судової влади України.

Шляхи подачі документів:

  • засобами підсистеми "Електронний суд" за ]]>посиланням]]>;
  • на офіційну електронну адресу суду [email protected];
  • направити поштою вул. Штейгерська 38, м. Лисичанськ, Луганська область, Україна, 93100.


Для отримання інформації у справі вам достатньо зателефонувати:

  • канцелярія суду (06451) 7-30-92
  • єдиний контакт-центр судової влади України (044) 207-35-46

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк