01.06.2021, 11:39

День захисту дітей у Сєвєродонецьку: святкові заходи та перекриття доріг

День защиты детей в Северодонецке

У Сєвєродонецьку, як і по всій Україні, 1 червня відзначають День захисту дітей. У місті проводять урочисті та святкові заходи, у зв'язку з чим перекрито ділянки доріг для руху транспорту.

На офіційному сайті Сєвєродонецької міської ВЦА з'явилося повідомлення про перекриття дорожнього руху, повідомляє Час Пік.

"1 червня буде обмежено рух громадського транспорту під час проведення за ініціативи ГУНП в Луганській області заходів до Дня захисту дітей на площі Перемоги з 10:00 до 14:00 з обох боків проспекту Центрального від  проспекту Гвардійського до вул.Маяковського, та частини дороги по проспекту Гвардійському від магазину "Симон" до готелю "Центральний", - йдеться у повідомленні.

Водіям необхідно взяти до уваги дану інформацію при плануванні свого маршруту.

Тим часом, у Сєвєродонецьку тривають розважальні заходи для дітей. Маленькі сєверодончани можуть відвідати одну зі святкових локацій:

На площі Перемоги об 11:00 діти можуть ознайомитися із сучасною технікою правоохоронців, спецавтотранспортом, спецзасобами, екіпіровки поліцейських, рятувальників, нацгвардійців та прикордонників. На дітей чекають показові виступи спецпризначенців, кінологів та вибухотехніків, а також вікторини, конкурси, майстер-класи, аквагрим, флешмоби, лотереї та призи.

Парк розваг City Smile з 13:00 до 15:00 запрошує на дитяче свято "День захисту дітей".

У ТРЦ "Астрон" о 13:00 стартує веселий захід з аніматорами. Вхід вільний.

В Івонін-парку о 18:00 відбудеться святковий концерт на честь Дня захисту дітей. Дітей чекають солодощі, позитив і багато веселих ігор.

День захисту дітей буде відмінним приводом прокатати малюків на веселих атракціонах в Луна-парку, який приїхав до Сєвєродонецька.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк