14.06.2021, 17:33

На Луганщині буде побудовано 215 спортивних майданчиків, - Гайдай

Ольга Романец | Всі новини автора
ЛОГА

Луганщина долучається до президентської ініціативи "Активні парки - локації здорової України".

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА, передає Час Пік.

Очільник Луганщини Сергій Гайдай провів відеомовлення з керівниками на місцях щодо впровадження проекту президента України Володимира Зеленського "Активні парки - локації здорової України".

Сергій Гайдай підкреслив, що проектом передбачається розробка і створення навігаційної карти рекреаційного заняття в парках (скверах) для всіх вікових груп. Елементами інфраструктури в парках/скверах для виконання вправ можуть служити: "шведська стінка", турніки/бруси, спортивні лавка і сходи. У кожного з елементів будуть встановлені навігаційні таблички, інформаційний стенд і QR-код, який буде направляти людей на відеоінструкції зі спортивними вправами.

Також Сергій Гайдай проанонсував ще один національний проект "Здорова країна", в рамках якого на Луганщині буде побудовано 215 сучасних спортивних майданчиків. Проект передбачає 10% співфінансування з бюджету громади та 10% з обласного бюджету.

Очільник Луганщини зазначив, що громади мають скористатися такою чудовою нагодою оновити свої старі спортмайданчики на сучасні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: