21.06.2021, 08:37

На Буковині внаслідок негоди підтоплено 17 сіл, пошкоджено мости та дороги

Черновицкая, непогода

У Чернівецькій області в результаті сильних опадів у вигляді дощу булио підтоплено житлові будинки, присадибні ділянки, пошкоджено мости та дороги в 17 селах. Проводяться роботи з ліквідації наслідків негоди.

У Чернівецькій області через сильні дощі, які пройшли 20 червня, піднявся рівень води в річках регіону. Паводком підтопило 17 населених пунктів, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу облдержадміністрації.

Негода підтопила десятки домогосподарств та розмила під'їзні шляхи до населених пунктів.

Як передає Чернівецька ОДА, внаслідок дощів підтоплені села Вікно, Погорілівка, Веренчанка, Брідок, Хрещатик, Ржавинці, Репуженці, Чорний Потік, Бабин, Добринівці, Горошівці, Баламутівка, Юрківці, Боянчук, Товтри, Киселів, Кострижівка.

На місці працює Державна служба з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області.

"Станом на 23:30 20 червня 2021 року рятувальниками були проведені роботи по ліквідації наслідків негоди. Зокрема здійснювалися роботи по відкачуванню води та прокопки дренажів для відводу води на затоплених ділянках. Крім цього, рятувальники провели обстеження підтоплених ділянок населених пунктів для встановлення масштабів завданих збитків.

Загалом до робіт від ГУ ДСНС було залучено 11 одиниць техніки, 7 мотопомп та 35 чоловік особового складу", - повідомили в ГУ ДСНС України в Чернівецькій області.

Черновицкая, непогода Черновицкая, непогода Черновицкая, непогода Черновицкая, непогода Черновицкая, непогода Черновицкая, непогода

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк