01.07.2021, 12:49

Тарифи на газ для населення Луганської області: скільки платити в липні

Тарифы на газ для населения Луганской области

В Україні у більшості постачальників очікувано підвищилися місячні ціни на газ. 19 постачальників продаватимуть клієнтам з річними тарифними планами кубометр блакитного палива за ціною від 10 грн до 13,50 грн. Стала відома ціна газу в липні для населення Луганської області.

Газопостачальні компанії опублікували липневі цінники на "блакитне паливо". В цілому більшість компаній встановила ціни до 9 грн за кубометр газу, повідомляє Час Пік з посиланням на Консультаційний центр для населення "ГазПравда".

Найдешевший газ постачатиме компанія "Агросинтез Трейдинг" (7,80 грн за кубометр), найдорожчий – Херсонська, Чернівецька та Житомирська обласні енергопостачальні компанії.

Ціна на газ для населення Луганської області

ТОВ "Луганськгаз збут" встановило ціну на липень 2021 р. - 8,99 грн.

газ газ

Вартість доставки газу у регіональних газорозподільних компаній (облгазів та міськгазів) як і раніше буде різною. Вона залежить від тарифів на доставку (розподіл), які для кожної області та окремих міст встановлює НКРЕКП.

Вартість доставки газу як і раніше повинна оплачуватися окремо. Про зміну вартості доставки в липні 2021 відомостей від НКРЕКП не надходило.

газ газ

Ціна на газ для промислових споживачів в Луганській області

газ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк