06.07.2021, 11:30

У Сєвєродонецьку переселенці можуть отримати тимчасове житло: куди звертатися

Ольга Романец | Всі новини автора
переселенцы

У Сєвєродонецьку внутрішньо переміщені особи можуть отримати житлові приміщення для тимчасового проживання.

Про це повідомляє прес-служба Сєвєродонецької ВЦА, передає Час Пік.

"Сєвєродонецька міська військово-цивільна адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області запрошує громадян, які мають статус внутрішньо переміщених осіб, для отримання житлових приміщень для тимчасового проживання", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що для прийняття на облік внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання необхідно звернутися до відділу з обліку, розподілу та приватизації житла УЖКГ Сєвєродонецької військово-цивільної адміністрації, який знаходиться за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул Гагаріна, буд. 115, кім. 4.

Нагадаємо, у Сєвєродонецьку оприлюднили проєкт будівництва житла для переселенців. Проєкт "Поліпшення житлових умов внутрішньо переміщених осіб на сході України" реалізує представництво організації з міграції в Україні при фінансуванні уряду Німеччини через Німецький банк розвитку (KfW).

Квартири будуть передані у власність Сєвєродонецької ВЦА і підлягатимуть здачі в оренду та оренду з викупом для ВПО (200 квартир) і жителів м. Сєвєродонецьк (50 квартир).

Читайте також: У Луганській області перерахували пенсії: на скільки збільшилися виплати

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк