14.07.2021, 11:59

Комісія ЄС досліджуватиме діяльність правоохоронних органів Луганщини

Ольга Романец | Всі новини автора
комиссия ЕС

Глава ЛОДА Сергій Гайдай провів зустріч з делегацією Консультативної місії ЄС на чолі з керівником операційного департаменту КМЄС Уго Моллеру.

Метою візиту місії є початок роботи мобільного підрозділу КМЄС в Луганській області з метою проведення комплексної оцінки сектора цивільної безпеки і процесів з його реформування в регіоні, передає Час Пік.

"За останні півтора року ми істотно оновили інфраструктуру області, але чітко розуміємо, що якщо складова з безпеки регіону не буде на високому рівні - вся виконана робота була марною. "Теорія розбитих вікон" стверджує, що маленькі протиправні вчинки є індикатором зростаючої криміногенної окремо взятої території. Саме тому в Лисичанську та Сєвєродонецьку встановлюються камери для підтримки громадського порядку та розкриття злочинів", - заявив Гайдай.

За час роботи на Луганщині місія співпрацюватиме з ГУ Національної поліції в Луганській області, ГУ Службою безпеки України в Донецькій і Луганській областях, Державною прикордонною службою в Україні та громадськими організаціями.

ЛОГА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк