05.08.2021, 11:29

У Сєвєродонецьку зміняться тарифи на вивезення сміття

Северодонецк, тарифы

Компанія "ЕКО-МІСТО ГРУП" заявила про намір змінити тариф на послуги з вивезення побутових відходів на території Сєвєродонецька. Оприлюднено новий розмір тарифів на послуги з поводження з відходами для всіх груп споживачів.

ТОВ "ЕКО-МІСТО ГРУП", на виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 130 від 05.06.2018 р. "Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад" інформує споживачів  про намір здійснити зміну тарифів на послугу з поводження з відходами (збирання, вивезення твердих побутових, великогабаритних та  захоронення). Про це 4 серпня повідомили на сайті Сєвєродонецької міської ВЦА, передає Час Пік.

Основною причиною зміни тарифів називають зміни, які відбулись в наслідок проведення конкурсу "Про визначення виконавця послуг з перевезення побутових відходів Об’єднаної Северодонецької громади" та зміни об’ємів та території обслуговування.

Як повідомили у Сєвєродонецькій ВЦА, новий розмір тарифу розраховано відповідно до чинного законодавства України та з урахуванням рентабельності: для населення - 0%, бюджетних установ - 0%, для інших споживачів - 0%. 

Періодичність надання послуг встановлена для мешканців багатоповерхових будинків - щодня та мешканців індивідуальних житлових будинків - один раз на тиждень.

"ТОВ "ЕКО-МІСТО ГРУП" приймає зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб протягом 7 календарних днів з дня розміщення цього повідомлення за адресою: вул. Гвардійський проспект 28, 1 поверх, контактний номер +380507011918, email: [email protected]", - йдеться в повідомленні.

З новими тарифами на послуги з поводження з відходами для всіх груп споживачів, а також з нормами надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, що утворюються на території Сєвєродонецької міської об'єднаної територіальної громади на 2017-2022 рр., ]]>можна ознайомитися на сайті]]> Сєвєродонецької ВЦА.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк