19.08.2021, 14:41

Мега-шоу, виставки, концерти, дискотека: Як Сєвєродонецьк святкуватиме День Незалежності

Северодонецк, День независимости

23 та 24 серпня для мешканців та гостей Сєвєродонецька підготували заходи з нагоди Дня Незалежності України. Родзинкою свята буде встановлення національного рекорду з наймасовішого виконання пісні "Червона рута".

З нагоди 30-річчя Незалежності України 23 серпня в Сєвєродонецьку на площі Перемоги відбудеться шоу "Ти у мене єдина", повідомляє Час Пік.

Початок концерту о 18:00. Вхід на всі заходи безкоштовний.

У концерті візьмуть участь Анжеліка Рудницька, Поль Манондіз, гурти "Шпилясті кобзарі", "OT VINTA", "GG ГуляйГород", ЯРМАК, СКАЙ.

Під час свята українські зірки встановлять національний рекорд з наймасовішого виконання пісні "Червона Рута", у якому, як очікують організатори, братимуть участь близько 4 тисяч осіб.

До свята долучаться Хмельницький театр ляльок "Дивень" та відомі українські письменники Сашко Дерманський, Тетяна Череп-Пероганич, Артем Полежака, Дмитро Лазуткін, які виступлять у рамках проекту «Територія Книги».

Також, протягом дня відбуватиметься виставка-ярмарок "Територія Майстрів".

Северодонецк, День независимости

24 серпня святкові заходи продовжаться на площі Перемоги з 15:00. Святкування розпочнеться з показового виступу Луганського обласного козачого кінного театру.

Всі жителі та гості Сєвєродонецька зможуть ознайомитися з історією краю, цікаво та весело провести час. Кожен знайде святкову локацію, де зможе відпочити й розважитися.

Культурно-мистецька акція "Барвіland", виставка народних майстрів "Східна Артіль", танцювальний майдан у супроводі концертної програми за участю оркестру ГУНП, театралізоване дійство, концертна програма та виступ української співачки Світлани Тарабарової.

Наостанок всі бажаючі зможуть насолодитися святковою дискотекою з DJ SKY & DJ OZEROFF.

Сценарій заходів опублікувано на сайті Луганської обласної військово-цивільної адміністраціі.

Северодонецк, День независимости

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк