28.08.2021, 11:12

У Лисичанську відбувся забіг "Шаную воїнів, біжу за героїв України"

Марина Началова | Всі новини автора

Лисичанська територіальна громада долучились до Всеукраїнського забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України».

Про це повідомила Лисичанська міська військово-цивільна адміністрація, передає Час Пік.

Сьогодні, 28 серпня, керівництво та мешканці Лисичанської територіальної громади долучились до Всеукраїнського патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України», присвяченого вшануванню пам’яті загиблих воїнів. У заході взяли участь близько 70 осіб з числа представників органів державної влади, правоохоронних органів, учнівської та студентської молоді, мешканці громади.

«Сьогодні кожен з вас пробіжіть дистанцію за захисника України, який віддав своє життя в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої країни. Серед них лисичани – Дмитро Український, Олександр Матус, Володимир Черноволов, Роман Федоров, Віталій Петренко», - звернувся до учасників патріотичного заходу керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка.

Також присутні вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку військовослужбовцям 24-ї механізованої бригади - майору медичної служби Сергію Рокицькому, солдату Павлу Лейбі та підполковнику військової частини А1008, начальнику протиповітряної оборони тоді 51-ї, а тепер 14-ї окремої механізованої бригади Василю Спасьонову.

Забіг відбувся в рамках державних заходів, присвячених Дню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк