01.09.2021, 11:50

День міста в Лисичанську: анонс святкових заходів

Лисичанск

У Лисичанську 2 вересня відзначають День міста та річницю визволення міста від фашистських загарбників. Мешканців та гостей міста запрошують на святкові заходи.

Лисичанська міська військово-цивільна адміністрація оприлюднила анонс заходів, присвячених Дню міста та річниці визволення Лисичанська від фашистських загарбників, повідомляє Час Пік.

Традиційно цього дня лисичани вшановують пам'ять загиблих при визволенні міста, проводять урочисті заходи та покладають квіти до меморіалів.

"Шановні мешканці та гості Лисичанської територіальної громади, запрошуємо вас 2 вересня долучитися до загальноміських заходів, присвячених визволенню міста від фашистських загарбників та Дню міста", - йдеться в повідомленні Лисичанської міської ВЦА.

Загальноміські заходи:

  • 09.00 - покладання квітів до Меморіального комплексу "Привільнянський плацдарм";
  • 10.00 - урочистий мітинг та тематична програма, присвячена 78-й річниці визволення міста від фашистських загарбників та Дню міста біля меморіального комплексу "Пам'ять";
  • 11.00 - покладання кошика з квітами, квітів до монумента "Танк";
  • 11.30 - урочиста церемонія відкриття меморіальної дошки Почесному громадянину міста Лисичанськ Зінаїді Матвіївні Воробйовій за адресою: пр. Перемоги, 56 (будівля комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги №1");
  • 12.20 - церемонія покладання вінка у води р. Сіверський Донець;
  • 15.00 - на стадіоні "Шахтар" розпочнеться турнір з футзалу;
  • 17.30-19.30 - виставка робіт художників "Місто майстрів", виступ колективів зі званням "Народний самодіяльний колектив" біля монумента "Танк";
  • 18.00-22.00 - святкова концертно-розважальна програма на площі Перемоги;
  • 18.30-21.00 - святкова концертно-розважальна програма в сквері ім. 10-річчя незалежності України.

У День міста лисичан чекає безліч цікавих видовищ, серед яких шоу мильних бульбашок, фаєр-шоу, лазер вумен та лазер шоу, молодіжна дискотека, а також виступ співачки Юлії Лущинської.

Всіх жителів регіону запрошують провести цей святковий день разом з жителями Лисичанська!

Лисичанск

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк