08.09.2021, 15:16

Сєвєродончанам дошкуляють нічні гонщики, поліція бездіяльна: люди поскаржилися у ВЦА

Марина Началова | Всі новини автора

Жителям Сєвєродонецька дошкуляють "гонщики", які ночами влаштовують дрифт на парковці одного з супермаркетів і заважають спати мешканцям мікрорайону.

6 вересня у військово-цивільну адміністрацію Сєвєродонецька надійшла відповідна скарга від громадян, передає Час Пік з посиланням на місцеві ЗМІ.

На відео, яке виклали очевидці в соцмережах, видно, як на парковці дрифтують машини, все це супроводжується характерними неприємними звуками.

Місцевий житель Андрій Дзюба розповів в ефірі "Суспільного", що останні три тижні таке відбувалося практично щоночі. Звернення в поліцію не допомагали.

Як було сказано в ефірі, у прес-службі патрульної поліції Луганщини відмовилися коментувати цю тему. Зате в мережі є коментар Вінницької поліції, в якому говориться, що дрифт не заборонений чинним законодавством, і поліція нічого не може зробити, якщо водії дотримуються правил дорожнього руху.

В адміністрації супермаркету, біля якого відбувається нічний дрифт, порадили звертатися до місцевої влади з проханням встановити шлагбаум.

Дзюба подав у ВЦА Сєвєродонецька звернення з підписами близько 70 осіб. Люди очікують, що доступ до парковки супермаркету буде обмежений в нічний час шляхом установки шлагбаума, чергування патрульного автомобіля або піших патрулів.

Нагадаємо, в Сєвєродонецьку планують підвищити вартість проїзду.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк