16.09.2021, 18:30

Лисичанська багатопрофільна лікарня отримала нове обладнання на 12 млн гривень

больница лисичанска

Сьогодні, 16 вересня, Лисичанська багатопрофільна лікарня отримала нове медичне обладнання в якості гуманітарної допомоги.

Про це повідомляється на сайті ВЦА міста, передає Час Пік.

Під час передачі обладнання були присутні місцеві чиновники. Зокрема, медзаклад відвідали заступник голови ВЦА Євген Наюк та начальник відділу охорони здоров'я Ігор Бондаренко.

Обладнання, яке отримала лікарня, використовуватиметься для надання невідкладної медичної допомоги жителям Лисичанської міської територіальної громади в період пандемії COVID-19, але не тільки.

"Так, медичний заклад отримав у великій кількості для постійного користування апарати штучної вентиляції легенів, електрокардіографи, монітори пацієнта, дефібрилятори, монітори артеріального тиску, інкубатор для новонароджених, ультрафіолетові камери для зберігання медичного стерильного інструменту, пульсоксиметри тощо", - йдеться в повідомленні.

Загальна вартість апаратури склала понад 12 млн гривень. Гуманітарну допомогу лікарні передала Швейцарська агенція з розвитку і співробітництва, що діє через Швейцарське бюро співробітництва при Посольстві Швейцарії в Україні.

Читайте також: Хірургічний корпус Лисичанської багатопрофільної лікарні відремонтували: що доступно пацієнтам

а

аа

ааа

аааа

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк