14.07.2021, 20:18

Хірургічний корпус Лисичанської багатопрофільної лікарні відремонтували: що доступно пацієнтам

больница лисичанск

Сьогодні, 14 липня, в рамках робочої поїздки до Лисичанської територіальної громади голова ЛОДА Сергій Гайдай перевірив якість виконаного ремонту хірургічного корпусу КНП "Лисичанська багатопрофільна лікарня".

Про це повідомила прес-служба ВЦА міста в Facebook, передає Час Пік.

У заході також взяли участь керівник Лисичанської міської ВЦА Олександр Заїка, керівництво багатопрофільної лікарні, ЗМІ.

Зазначається, що хірургічний корпус був реконструйований за програмою президента України "Велике будівництво".

"Сьогодні необхідно було перевірити, чи завершили недоробки, які залишилися після ремонту і на які скаржилися лікарі. Зараз всі роботи завершені. У відділенні вже встановлено новий комп'ютерний томограф-треба лише дочекатися всіх дозвільних документів. Також у лікарні чекають сучасний ангіограф, який надійде до кінця року. Відповідні приміщення вже повністю готові", - сказав Гайдай в ході перевірки.

За словами медиків, обстеження в буде безкоштовним.

До реконструкції площа приймального відділення становила 131 кв. м, зараз - 499,1 кв. м, у тому числі площа прибудови - 392 кв. м.

У прибудові розташовані приміщення для розміщення медичного обладнання - МРТ, КТ та ангіографа. Кожна діагностична установка розміщується в окремому приміщенні відповідно до вимог технічної документації.

У лікарні забезпечено цілодобове надання невідкладної медичної допомоги, проводяться планові та екстрені хірургічні втручання, в тому числі, з використанням ендоскопічних методів, надається медична допомога породіллям та новонародженим, хворим з гострим порушенням мозкового кровообігу, інфаркту міокарда і хворим з іншими патологіями.

Читайте також: У Лисичанську відкрили інклюзивне відділення " Ощадбанку"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк