25.09.2021, 11:54

У Сєвєродонецьку встановлять нові тарифи на тепло: підсумки громадського обговорення

Северодонецк, тарифы

У Сєвєродонецьку відбулося публічне громадське обговорення питання про встановлення нових тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для споживачів СТКЕ. Учасниками обговорення було підтримано запропоновані тарифи.

У Сєвєродонецьку 24 вересня відбулося публічне громадське обговорення питання про встановлення тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, послуги з постачання теплової енергії. Про це повідомляє прес-служба Сєвєродонецької ВЦА, передає Час Пік.

В актовій залі КП "Житлосервіс "Світанок" відбулося публічне громадське обговорення на тему: "Про встановлення тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, послуги з постачання теплової енергії для категорій: населення, бюджетні установи, релігійні організації та інші споживачі м. Сєвєродонецька, яких обслуговує КП "Сєвєродонецьктеплокомуненерго".

З обґрунтуванням нового тарифу виступила начальник планово-економічного відділу СТКЕ Марина Тупіченко, яка зазначила, що діючий тариф на теплову енергію було встановлено у 2018 році.

У зв'язку із зростанням цін і тарифів на енергоносії, підвищенням рівня мінімальної зарплати та збільшенням вартості природного газу та електроенергії, зростанням рівня прожиткового мінімуму, діючий тариф не відшкодовує витрати на виробництво та надання послуги з постачання теплової енергії.

Розрахунки, зроблені підприємством, було надано до Управління економічного розвитку СМВЦА.

В Северодонецке установят новые тарифы на тепло

Учасниками громадського обговорення були підтримані запропоновані в проєкті розпорядження тарифи.

Нові тарифи будуть затверджені відповідним нормативним документом.

новые тарифы на тепло новые тарифы на тепло

З повним текстом проєкту розпорядження керівника СГВГА "Про встановлення тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, послуги з постачання теплової енергії для категорій: населення, бюджетні установи, релігійні організації та інші споживачі м. Сєвєродонецька, яких обслуговує КП "Сєвєродонецьктеплокомуненерго" можна ознайомитися за ]]>посиланням]]>.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк