05.10.2021, 10:57

У Лисичанську на 2 дні перекриють один із залізничних переїздів: де та коли

Иллюстративное фото / Открытый источник

У Лисичанську у зв'язку з проведенням планових ремонтних робіт майже на два дні перекриють рух через один із залізничних переїздів. Водіїв просять взяти інформацію до відома й враховувати її при виборі маршруту.

У Лисичанську 7 жовтня розпочнуться планові ремонтні роботи на залізничному переїзді, розташованому по вул. Польова. Про це повідомляє керівництво структурного підрозділу "Попаснянська дистанція колії" ДП "Донецька залізниця", передає Час Пік.

"Шановні мешканці Лисичанської територіальної громади!

У зв’язку з проведенням робіт по заміні збірного залізобетонного настилу з 07.00 07 жовтня до 19.00 08 жовтня відбудеться закриття залізничного переїзду без чергового працівника на перегоні Переїзна-Лоскутівка 955км+460м (Луганська область, м. Лисичанськ, вул. Польова).

Об’їзд автотранспорту на період робіт буде здійснюватись через переїзд з черговим працівником перегону Переїзна-Лоскутівка 954км+220м (Луганська область, м. Лисичанськ, вул. Жовтнева) та переїзд без чергового працівника 956км+273м (Луганська область, м. Лисичанськ вул. Жовтнева)", - йдеться у повідомленні.

Водіям радять взяти цю інформацію до відома та враховувати при плануванні пересувань по місту.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк