05.10.2021, 12:43

У Лисичанську більше тисячі абонентів залишилися без газопостачання: названа причина

Ольга Романец | Всі новини автора
газ

В 16.35 4 жовтня під час обстеження виявлено витік газу з підземного газопроводу низького тиску діаметром 100 мм. Перекрита засувка по вулиці Жовтнева, 302, без газопостачання залишилося 1198 абонентів державного сектора.

Про це повідомляє Лисичанське МРУЕГГ, передає Час Пік.

Також цього дня о 19.40 на перехресті вул. Енергетиків та вул. Червона виявлено витік газу. Для усунення аварії була перекрита засувка середнього тиску діаметром 400 мм, без газопостачання залишилося 36 абонентів державного сектора і 1 абонент приватного сектора.

Зазначається, що відновлення газопостачання відбудеться після виконання ремонтних робіт та повторного пуску газу споживачам.

"Лисичанське МРУЕГГ звертається з проханням перекрити крани перед газовими приладами і на час відновлення газопостачання не залишати газові прилади без нагляду. Допустити робітників Лисичанського МРУЕГГ до газових приладів для проведення робіт з пуску газу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Лисичанську у зв'язку з проведенням планових ремонтних робіт майже на два дні перекриють рух через один із залізничних переїздів.

Читайте також: Жителям Луганщини перерахували пенсії: у кого і на скільки збільшилися виплати з 1 жовтня

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк