07.10.2021, 18:56

Жителя Луганщини засудили до 14,5 років в'язниці за умисні вбивства

руки в наручниках

Жителя Старобільського району засудили до 14 років та 6 місяців позбавлення волі за умисне вбивство з обтяжуючими обставинами і спробу умисного вбивства.

Про це повідомила прокуратура Луганської області, передає Час Пік.

В ході судового розгляду встановлено, що в травні 2018 року між засудженим - 40-річним жителем села Титарівка - і його знайомим під час спільного вживання алкоголю стався конфлікт, в ході якого перший вдарив свого "товариша" ножем по горлу.

Потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні зі значною втратою крові, його життя медикам вдалося врятувати.

Під час судового розгляду обвинувального акту за даним фактом за клопотанням сторони захисту, незважаючи на заперечення прокурора, суд змінив запобіжний захід з утримання під вартою на особисте зобов'язання.

Перебуваючи на волі, обвинувачений знову скоїв умисне вбивство в селі Половинкине Старобільського району. У січні 2020 року під час сварки на грунті раптових неприязних відносин він завдав другу, з яким розпивав алкогольні напої, 13 ударів кулаком по голові, а потім задушив.

Читайте також:

У Лисичанську заступник сектору кримінальної поліції попався на хабарі

У Лисичанську спіймали двох п'яних водіїв на одному "Москвичі"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк