10.10.2021, 14:08

"Поїхали!": У Лисичанську розпочався ремонт дороги на "РТI"

В Лисичанске начался ремонт дороги на "РТИ"

Місцева влада стримала свою обіцянку щодо ремонту доріг в районі "РТI". У вихідні дні "десант" ремонтників "висадився" у південній частині Лисичанська і почався ремонт однієї з найпроблемніших доріг міста.

У рамках президентської програми "Велике будівництво у  Лисичанську стартували дорожні роботи на славнозвісній ділянці дороги по вул. Незалежності, яку в народі називають - на "РТI". Про це повідомив очільник Луганщини Сергій Гайдай на своїй сторінці в Facebook, передає Час Пік.

"Підрядник зранку облаштував будмайданчик та завіз техніку. У перший день роботи дорожники знімуть 500 метрів старого дорожнього покриття.

Близько 3км лисичанської дороги "на РТІ" буде зроблено вже до кінця цього року", - написав Гайдай.

Жителі південної частини Лисичанська з радістю сприйняли новину. Єдине, що їх хвилює - якість ремонту, оскільки роботи почалися восени й попереду морози та дощі. Людям дуже хочеться, щоб новий асфальт навесні "не втік" разом з дзвінкими струмочками.

Жителі Лисичанська вже не раз піднімали питання про жалюгідний стан доріг у місті. За останні роки від водіїв надходили численні скарги на незадовільний стан дорожнього покриття. Як обіцяв Сергій Гайдай, жодне звернення й жодна скарга не залишиться без уваги.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк