28.10.2021, 12:26

Смертельна ДТП у Харкові: Суд відправив на два місяці у СІЗО 16-річного водія Infinity

Харьков, ДТП

Київський районний суд міста Харкова 28 жовтня обрав запобіжний захід 16-річному Миколі Харківському, який напередодні став учасником смертельної ДТП у Харкові. В результаті аварії загинув чоловік, а три людини потрапили до лікарні.

Київський райсуд Харкова обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для 16-річного Миколи Харківського, який підозрюється в причетності до смертельної ДТП у Харкові, повідомляє Час Пік.

Адвокат просив призначити підозрюваному цілодобовий домашній арешт, заявляючи, що переховуватися він не має наміру.

Прокурори та слідство наполягали на утриманні під вартою. Під час засідання прокурор повідомив, що затриманий може сховатися від слідства та впливати на свідків. Саме цим він пояснив клопотання - взяття підозрюваного під варту без застави.

Суд повністю задовольнив клопотання прокурора. Підозрюваного відправили під арешт строком на 60 діб без права виходу під заставу.

Нагадаємо, масштабна ДТП сталася у Харкові на перехресті вулиць Гагаріна та Одеської 26 жовтня. Автомобіль Infinity на шаленій швидкості пролетів на червоне світло та врізався в Chevrolet, водій якого загинув на місці.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк