28.10.2021, 15:05

У Сєвєродонецьку після канікул школярів переводять на дистанційне навчання

дистанционное обучение

У Сєвєродонецьку після завершення осінніх канікул навчальні заклади переводять на дистанційне навчання. Прийнято офіційне рішення.

У Сєвєродонецьку з 1 по 5 листопада 2021 року буде організовано освітній процес в закладах загальної середньої та позашкільної освіти з використанням технологій дистанційного навчання. Про це повідомили у Сєвєродонецькій військово-цивільній адміністрації, передає Час Пік.

Таке рішення було прийнято 27 жовтня на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв'язку зі збільшенням звернень за медичною допомогою до КНП "Сєвєродонецький центр первинної медико-санітарної допомоги" з приводу гострої респіраторної хвороби, з метою недопущення погіршення епідемічної ситуації на території Сєвєродонецької територіальної громади.

Відзначається, що епідемічна ситуація по захворюваності на COVID-19 у Сєвєродонецьку продовжує погіршуватися. У закладах охорони здоров'я збільшилася кількість звернень за медичною допомогою як серед дорослих, так і серед дітей.

За словами голови обласного департаменту охорони здоров'я Юрія Стогнієва, найшвидше хвороба поширюються у Рубіжному, Сєвєродонецьку та Лисичанську.

"Кількість офіційно зареєстрованих хворих за останні дві доби: по Лисичанську більше тисячі, по Рубіжному - півтисячі осіб, Сєвєродонецьк - 1277. На лікуванні зараз перебувають близько 10 тисяч хворих. Завантаженість ліжок у лікарнях, які надають медичну допомогу хворим на коронавірус відповідає 52,8%", - зазначив Стогнієв.

Нагадаємо, Луганщина з 30 жовтня переходить до "червоної" зони карантину. Озвучено заборони та обмеження, які будуть діяти в регіоні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк