28.10.2021, 15:29

У Лисичанську відкрився центр вакцинації: де і коли можна зробити щеплення від COVID-19

вакцинация

У середу, 27 жовтня в ПК ім. В. М. Сосюри Лисичанська розпочав роботу центр масової вакцинації, в якому всі бажаючі зможуть зробити щеплення від COVID-19. 

Про це повідомляється на сайті ВЦА міста, передає Час Пік. 

Центр працюватиме без перерви та вихідних: з понеділка по неділю, а також у святкові дні з 08:00 до 18: 00. Охочих щепитися чекають за адресою: вул. Героїв Сталінграда, 1 (район Скляного заводу).

Подробиці можна дізнатися за телефонами:

  • 099 734 08 74; 
  • 066 021 36 22.

У ВЦА зазначили, що у всіх пунктах вакцинації Лисичанська вакцини достатня кількість. Всі вакцини від COVID-19 зареєстровані та сертифіковані відповідно до міжнародних стандартів.

Жителів міста закликають не зволікати з вакцинацією, що позитивно позначиться на епідеміологічній ситуації і дозволить створити колективний імунітет. 

"Пам'ятайте, що правдиву і вичерпну інформацію щодо вакцин можуть надати тільки медичні працівники. Не довіряйте неперевіреним джерелам, дотримуйтесь інформаційної гігієни. І знайте, що вакцинація - важливий крок до збереження здоров'я та життя", - додали у ВЦА. 

Нагадаємо, з 30 жовтня Луганська область переходить у "червону" зону, у зв'язку з чим діятиме низка жорстких карантинних обмежень. 

Читайте також: Жителів Лисичанська, які отримують виплати від держави, пильно перевіряють: декого змусять повернути гроші

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк