30.11.2021, 12:55

В ОРДЛО з Росії таємно доставили бойову техніку, боєприпаси та пальне, - розвідка

Марина Началова | Всі новини автора

Протягом останнього місяця на окуповану територію Луганської і Донецької областей з Росії доставлялася військова техніка, боєприпаси, паливо та різноманітне військове оснащення.

Про це інформує Головне управління розвідки України, передає Час Пік.

Командування ЗС РФ протягом листопада продовжувало посилювати бойові можливості оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.

Зокрема, окупанти приховано завозили залізничним і автомобільним транспортом з території РФ до з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК бойову техніку, озброєння і боєприпаси, засоби радіоелектронної боротьби, безпілотні літальні апарати та інше майно військового призначення.

При цьому, до підрозділів противника доставлено понад 3 тис. тонн пального, запаси мастил і технічних рідин для експлуатації техніки і озброєння у зимових умовах, повернено чергову партію бойових машин, відновлених та модернізованих на російських ремонтних підприємствах.

Нагадаємо, вчора бойовики обстріляли Станицю Луганську: пошкоджено залізничне депо і тепловози, більше тисячі мешканців залишилися без світла.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк