19.01.2022, 17:20

Майбутній басейн для Лисичанська: ВЦА прийняла нове рішення щодо розбитої будівлі центру зайнятості

Марина Началова | Всі новини автора

Лисичанська військово-цивільна адміністрація погодила безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність будівлі колишнього центру зайнятості, на місці якої планують побудувати басейн.

Вийшло відповідне ]]>розпорядження]]> керівника Лисичанської ВЦА № 62 від 19.01.2022, передає Час Пік.

Документом надається згода на безоплатне прийняття з державної власності (з балансу Лисичанського міського центру зайнятості) у комунальну власність Лисичанської міської територіальної громади (на баланс управління будівництва та архітектури Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області) будівлі загальною площею 1784,2 кв.м, розташованої на пр. Перемоги, буд. 177, та іншого майна (земельна ділянка, мережі газопроводу, водопроводу, каналізації, ЛЕП, система зовнішнього освітлення, вузол обліку електроенергії, огорожа, дерева).

Також розпорядженням погоджується Техніко-економічне обґрунтування передачі майна з державної власності у комунальну власність.

У документі вказується, що Лисичанська міська ВЦА зобов’язується після прийняття у комунальну власність цього майна використовувати його за цільовим призначенням для розвитку мережі спортивних закладів Лисичанської міської територіальної громади і не відчужувати в приватну власність.

Розпорядження від 22.11.2021 №1335 «Про передачу будівлі з державної власності у комунальну власність Лисичанської міської територіальної громади» вважається таким, що втратило чинність.

У Техніко-економічному обґрунтуванні передачі майна зазначено етапи реалізації та джерела фінансування Проекту будівництва водно-спортивного комплексу у Лисичанську:

  1. Проведення обстеження аварійної будівлі Лисичанського міського центру зайнятості та комплекс передпроектних робот для її демонтажу.
  2. Виготовлення Проектно-кошторисної документації на роботи по демонтажу аварійної будівлі та проходження Державної експертизи.
  3. Демонтаж аварійної будівлі.
  4. Проведення комплексу дослідницьких та передпроектних робот, виготовлення Проектно-кошторисної документації на роботи по будівництву водно-спортивного комплексу у м.Лисичанську, проходження Державної експертизи.
  5. Будівництво водно-спортивного комплексу з плавальним басейном.

Витрати на усі проектні роботи, а також на демонтаж аварійної будівлі здійснюватимуться з коштів міського бюджету міста Лисичанськ. Відповідні кошти будуть заплановані у міському бюджеті на 2022 рік. Обсяги фінансування визначатимуться спеціалізованими проектними організаціями.

Витрати на будівництво водно-спортивного комплексу здійснюватимуться з державного бюджету. Обсяги фінансування визначатимуться Проектно-кошторисною документацією.

Читайте ще:

У Лисичанську знову розбито пам'ятник жертвам Голокосту

Потяг "Ужгород - Лисичанськ" став найпопулярнішим в Україні у 2021 році

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк