20.01.2022, 13:36

"Приємної подорожі!": У Лисичанську зросла вартість проїзду в маршрутках

Лисичанск, стоимость проезда

У Лисичанську прийнято рішення про підвищення вартості проїзду в маршрутках. Вартість проїзду злетіла на 11 міських маршрутах.

Керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка підписав розпорядження № 54 від 18 січня 2022 року "Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів". Документ опубліковано на сайті Лисичанської міської ВЦА, повідомляє Час Пік.

У розпорядженні вказано тарифи на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у Лисичанську, які надаються приватним підприємством "Люксавто-СДК".

"Розглянувши звернення приватного підприємства "Люксавто-СДК" щодо зміни тарифів на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування від 09.11.2021 № 118 та надані до них економічно обґрунтовані розрахунки, які здійснені відповідно до Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту...

Встановити тарифи на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, які надаються приватним підприємством "Люксавто-СДК", у наступних розмірах...

Розпорядження підлягає оприлюдненню та набирає чинності з дати публікації у друкованому засобі масової інформації", - сказано в документі.

Раніше інформація щодо підготовки підвищення вартості проїзду з'явилася у соцмережах. Лисичани активно обговорюють новину, залишаючи чимало гнівних коментарів. Одні обурені зростанням цін, інші пишуть про жалюгідний стан маршруток, в яких доводиться їздити жителям Лисичанська.

Лисичанск, стоимость проезда

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк