07.02.2022, 15:04

У школах Сєвєродонецька продовжили дистанційне навчання: коли діти повернуться за парти

Ольга Романец | Всі новини автора
дистанционное обучение

Дистанційне навчання в закладах загальної середньої та позашкільної освіти в Сєвєродонецьку продовжено у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації.

Про це йдеться на сайті ВЦА Сєвєродонецька, передає Час Пік.

Таке рішення прийнято на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні, 7 лютого.

Так, до 11 лютого включно у Сєвєродонецьку буде організовано освітній процес у закладах загальної середньої та позашкільної освіти з використанням технологій дистанційного навчання.

Зазначається, що дане рішення пов'язане з погіршенням епідеміологічної ситуації на території Сєвєродонецької міської територіальної громади.

"7 лютого 2022 року рішенням міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було продовжено освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання в закладах загальної середньої та позашкільної освіти на території Сєвєродонецької міської територіальної громади з 8 лютого 2022 до 11 лютого 2022 включно у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації на території Сєвєродонецької міської територіальної громади...", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Сєвєродонецьку дистанційне навчання було введено з 31 січня 2022 по 7 лютого 2022 включно.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк