19.02.2022, 09:54

У Донецьку російські спецслужби мінують об'єкти з метою їх подальшого підриву - ГУР

ГУР, Минобороны

Військова розвідка Міністерства оборони України повідомила про мінування російськими спецслужбами низки об'єктів соціальної інфраструктури у Донецьку з метою їх подальшого підриву.

Військова розвідка України має інформацію про мінування російськими спецслужбами низки об'єктів інфраструктури у Донецьку з метою їх подальшого підриву. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передає Час Пік.

"Служба зв'язків з громадськістю ГУР МО України уповноважена заявити, що воєнна розвідка України має інформацію щодо мінування російськими спецслужбами низки об'єктів соціальної інфраструктури в Донецьку з метою їх подальшого підриву. Ці заходи мають на меті дестабілізувати ситуацію на тимчасово окупованих територіях нашої держави та створити підстави для звинувачення України у терактах.

Служба зв'язків з громадськістю ГУР МО України закликає донеччан не виходити з домівок та не користуватися громадським транспортом", - йдеться в заяві Служби зв'язків з громадськістю ГУР МО України.

Судячи з коментарів, користувачі мережі вірять, що Путін ні перед чим не зупиниться, а ось порада "не виходити з будинків" може й не допомогти, оскільки всі пам'ятають про страшні теракти у Росії, коли в повітря злітали цілі житлові багатоповерхівки.

новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей

Читайте также: Фейки о наступлении ВСУ, эвакуация в ОРДЛО, и возможный теракт: что происходит на Донбассе

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк