10.03.2022, 22:01

Львівські школи відновлюють навчальний процес в онлайн-форматі

садовой

У Львові з 14 березня буде відновлено навчання у школах у онлайн-форматі. Розглядаються варіанти роботи дитячих садків.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий на своєму YouTube-каналі, передає Час Пік.

"Ми ухвалили рішення з понеділка, 14 березня, відновити навчання для школярів 1-11 класів в онлайн-форматі. Для дітей, які приїхали з інших регіонів і сьогодні живуть у приміщеннях наших шкіл, навчання буде організовано у приміщенні тієї ж школи, також онлайн", - сказав Садовий.

Дітей, які з рідними проживають у будинках львів'ян, приватних притулках чи хостелах, необхідно зареєструвати у найближчих школах, щоб вони також змогли приєднатися до занять. За відсутності необхідної техніки для онлайн-навчання школи постараються її надати.

З наступного тижня міська влада має намір також перепланувати роботу дитячих садків, у будинках яких зараз розміщують тимчасово переміщених осіб, щоб частково відновити навчальний процес.

Щодо університетів, то Львівська політехніка наступного тижня ще не відновить навчання, а Національний університет імені І. Франка з понеділка розпочне навчання онлайн.

"Якщо ви студент чи студентка львівського вишу, то прошу вас зв'язатися з вашим університетом та отримати детальну інформацію", - додав мер Львова.

Читайте також: У Зеленського заявили, що збитки від російського вторгнення перевищили 100 млрд доларів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк