22.03.2022, 07:56

Рашисти завдали авіаудару по Гiрському і продовжують бомбити продуктові склади в Сєвєродонецьку

Ольга Романец | Всі новини автора
война

Коли бліцкриг в Рубіжному у росіян не вийшов, вони почали робити те, що вміють - знищувати місто. Гірське витримало авіаудар.

Про це заявив начальник обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Час Пік.

"Вчора протягом дня вогонь у Рубіжному майже на припинявся. По кілька разів рятувальники і "швидка" отримували виклики, намагалися виїхати за вказаними адресами, але обстріли не дозволяли оперативно дістатися до постраждалих. Необхідно було очікувати безпеки. У деяких випадках до місць загорянь неможливо було дістатися годинами, тому що вибухи снарядів не вщухали. Коли бліцкригу в Рубіжному у росіян не вийшло, вони почали робити те, що вміють - знищувати місто: руйнують будинки, школи, лікарні. Втім, ми рятуємо поранених і намагаємося щодня евакуювати бажаючих", – зазначив Сергій Гайдай.

Неприступним для ворога залишається і Попаснянщина. Бої тривають, але росіяни не просуваються вглиб міста.

Також вчора жителі Гiрського витримали авіаудар.

Сєвєродонецьку армія рф продовжує знищувати оптові склади з продуктами харчування. Б'ють прицільно, бо знають куди саме. Їм вдалося принести збитки місцевому бізнесу, але жителі міста будуть з їжею - постачання нами налагоджено", – зазначив Гайдай.

Всього протягом 21 березня в області через російське вторгнення сталося 14 пожеж. Пошкоджено близько 25 об'єктів, з них – 2 багатоквартирних і 16 приватних житлових будинків, дитяча лікарня в Сєвєродонецьку, школа в Рубіжному, продовольчий склад, господарські будівлі, гаражі, об'єкти інфраструктури.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк