02.04.2022, 22:29

"Зрадників ніхто довго не тримає": Гайдай заявив, що перехід мера Рубіжного на бік ворога ніяк не вплине на оборону міста

рубежное

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну мер Рубіжного Сергій Хортів раптово зник. Виявилося, що він перейшов на бік російської армії, проте не може здати місто, оскільки на даний момент не має жодних повноважень. На оборону Рубіжного зрада Хортіва не впливає.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай на своїй сторінці у Facebook, передає Час Пік.

"Позиції ті ж. Частина міста контролюється ор**ами, частина нашими захисниками і місто не віддають. Я давно не спілкувався з мером Рубіжного, він зник одразу, як почалася повномасштабна війна, але я знаю, що він нібито хотів "передати ключі від міста", - розповів голова Луганщини.

Він зазначив, що Рубіжне вже перейшло у військову адміністрацію, тому колишній мер не має взагалі жодних повноважень.

"Мені доля цього мера не дуже цікава, але гадаю, що вона буде сумною. Він уже відпрацьований матеріал, місто здати не може, а зрадників ніхто довго не тримає", - додав Гайдай.

Нагадаємо, мер Рубіжного ще у 2014 році співпрацював із терористами. Зараз він відкрито заявляє про "геноцид Донбасу" та "український нацизм", хоча це не заважало обіймати йому посаду мера.

Читайте також:

"Кількість обстрілів збільшується": Гайдай про ситуацію в регіоні на сьогодні

Лисичанськ та Сєверодонецьк знову з газом: ремонтники знайшли вихід із ситуації

 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк