07.04.2022, 17:59

Окупанти не оцінили "відданість" мера Рубіжного: Хортіва чекає незавидний фінал

хортив

Мер міста Рубіжне Сергій Хортів, який раптово зник з початку повномасштабного російського вторгнення на територію України, з'явився у березні - і з'явився вже на боці супротивника. Проте, схоже, що окупантам його кандидатура не підійшла.

Ймовірно, на Хортіва чекає незавидний фінал, оскільки очолити окупаційну "адміністрацію" Рубіжного йому не судилося, передає Час Пік з посиланням на Telegram-канал "Артюх".

Чим вже мер-зрадник не догодив тим, на чий бік перейшов, невідомо (мабуть, недостатньо переконливо розповідав про нібито "геноцид Донбасу"). Але, за інформацією джерела, найбільш підходящою кандидатурою виявилася Задирака.

Задирака Неллі Акопівна ще в 2014 році відзначилася як одна з організаторів місцевого "референдуму", а нині - "депутат" "парламенту" так званої "ЛНР".

Що ж буде з Хортівим? За такого розкладу йому залишається хіба що тікати до Бєлгорода. Якщо, звісно, ​​йому дадуть це зробити. Та й то такий крок тільки відстрочить сумний, але справедливий фінал мера-зрадника.

Раніше голова Луганської ОВА також висловив думку, що зрадників ніхто довго не тримає. Крім того, Хортів не має повноважень для того, щоб здати Рубіжне ворогові.

Читайте також: На мера Рубіжного завели справу за колабораціонізм

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк