01.05.2022, 08:52

За добу на Луганщині окупанти обстріляли 12 будинків: є жертви

Віктор Білий | Всі новини автора

За добу окупанти 19 разів відкривали вогонь по житлових кварталах міст і сіл Луганської області. Ще 12 будинків було обстріляно окупантами, Золоте-3 зруйновано на 70%, ворог штурмує Орєхове.

Про це повідомив глава Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram-каналі, передає Час Пік.

"По шість масованих артилерійських обстрілів витримали Сєвєродонецьк та Лисичанськ, по три – Рубіжне та Попаснянщина. Як наслідок, ще 12 будинків стали непридатними для життя. П'ять із них – багатоповерхівки у Сєвєродонецьку, ще два – у Рубіжному", - повідомив Гайдай.

Глава області додав, що в Рубіжному сталося загоряння двох приватних будинків. У Камишевасі зруйновано будівлю сільради, школу та багатоквартирний будинок. У Лисичанську перебито газопровід.

"Поки що відомо про одного загиблого чоловіка, який отримав несумісні з життям поранення в ніч з 29 на 30 квітня в Новодружеську", - зазначив Гайдай.

Глава області також поінформував про ситуацію на фронті. "Після окупації Новотошківського росіяни зосередили зусилля на штурмі Горіхового. Ідуть дуже інтенсивні стрілецькі бої – вулиця за вулицею".

Як повідомляють у Генеральному штабі ЗСУ, на Попаснянському напрямку окупанти продовжують проводити штурмові дії у напрямку Новотошківського-Орехове.

Читайте також: "Води не буде до закінчення бойових дій": Заїка закликав жителів Лисичанська до евакуації 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк