16.05.2022, 09:09

Луганщина під обстрілом: ЗСУ вибили окупантів під Боровським

Віктор Білий | Всі новини автора

У Луганській області минулої доби відбито 17 атак ворога. Поблизу Боровського окупанти отримали тверду відсіч і відступили.

Про це повідомив глава Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram-каналі, передає Час Пік.

"Атакували також у напрямку Тошківки. Там знову багато руйнувань житлового фонду. Зокрема, це села Попаснянської громади. У Комишувасі, Катеринівці, Новозванівці та Троїцькому пошкоджено 20 будинків. У містах Гірське та Золоте, а також у самій Тошківці – всього 11, з яких три багатоповерхівки", - повідомив Гайдай.

Вчора, 15 квітня, зафіксовано влучення у сім багатоповерхівок у нових районах Сєвєродонецька. Пошкоджено будівлю професійного училища.

"Загиблих та поранених у Сєвєродонецьку. У Дніпро госпіталізовано 15-річного хлопця, тримаємо фронт поблизу Боровського та Тошківки. Чоловік і жінка загинули на місці. Росіяни обстріляли будинок у старих районах міста приблизно о 16:00. Ще одного чоловіка госпіталізовано", - додав глава області.

Всього за тиждень на Луганщині та Донеччині відбито 93 ворожі атаки. Знищено один зенітний ракетний комплекс, 58 танків, 26 артилерійських систем (з них 1 РСЗВ), 98 одиниць бойової броньованої техніки, сім одиниць спеціальної інженерної, 33 одиниці автомобільної техніки ворога та одна зенітна установка.

Підрозділами ППО збито чотири вертольоти та 27 безпілотних літальних апаратів окупантів.

Читайте також: "Телефонуйте рідним": На Луганщині відновили мобільний зв'язок

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк