19.05.2022, 07:49

В окупованому Мелітополі партизани підірвали рейки і зупинили бронепоїзд з російськими окупантами

Запорожская, война

У Мелітополі процвітає партизанський рух. Українські партизани 18 травня підірвали залізничну колію, зупинивши рух бронепоїзда з російськими окупантами.

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області місцеві партизани продовжують боротьбу з російськими окупантами. Вони не лише розповсюджують листівки-попередження для окупантів, а й вступають у бій, знищуючи особовий склад та техніку росіян, повідомляє Час Пік.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, 18 травня у Мелітополі прогримів вибух, який було чутно у всіх районах міста. Пізніше стало відомо, що вибухівка, встановлена ​​на рейках, здетонувала під вагоном з особовим складом.

Внаслідок вибуху пошкоджено залізничне полотно та техніка окупантів. Зупинено бронепоїзд та локомотив з 10 цистернами ПММ, що слідував за ним.

"За попередньою інформацією у районі м'ясокомбінату у Мелітополі було здійснено дистанційний підрив бронепотяга російських оккупантів.

Склад потяга - 10 вагонів, підрив був здійснений під вагоном з особовим складом. За результатами вибуху - пошкоджено дві залізничні колії, бронепотяг зупинено, також зупинено локомотив з 10-ма цистернами ПММ, що прямував за бронепотягом.

Мелітополь - це Україна!",
- повідомляє Telegram-канал "Штаб оборони Запорізького краю".

"Російські військові відбулися легким переляком. Але лиха біда початок", – прокоментував інцидент з російським бронепоїздом, радник голови Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв'ю з Марком Фейгіним.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк