31.05.2022, 22:33

Бутусов показав "розпаковку" командирської БМП, яку українські бійці угнали з-під носа окупантів під Білогорівкою

Марина Началова | Всі новини автора

Поблизу Білогорівки, що на Луганщині, на березі Сіверського Дінця українські військові угнали БМП-1 командира 8-ї роти 35-ї гвардійської мотострілецької бригади ВС РФ капітана Дмитра Фурдуя.

Про це журналіст Юрій Бутусов повідомив 20 травня, а сьогодні він оприлюднив відео "розпаковки" ворожої "бехи", передає Час Пік.

За словами Бутусова, цю БМП знайшли біля села Білогорівка, на самому березі Сіверського Донця, в 100 метрах від зайнятого росіянами берега. БМП відігнали в безпечне місце і розпакували.

"Наші воїни в цій БМП захопили повний ротний комплект новітніх російських радіостанцій П-168 Акведук, станцію урядового зв’язку, станцію розвідки ПНСР, два тепловізійних приціла 1П93, багато іншої апаратури зв’язку. Фактично вся БМП була забита особистими речами Фурдуя - в тому числі награбованим в Україні майном", - повідомив Бутусов.

Він звертає увагу, як багато у російського ротного засобів зв’язку усіх видів, та систем живлення, зарядних пристроїв, радіостанцій. Бутусов зазначив, що противник приділяє велику увагу системам управління.

Дивіться ще: Окупанти контролюють більшу частину Сєвєродонецька: Гайдай про ситуацію на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк