26.06.2022, 07:59

Російські війська підійшли до Лисичанська. Бої йдуть на околиці міста – ISW

война, Луганская

Російські сили взяли під повний контроль Сєвєродонецьк та ведуть бої в межах Лисичанська. Окупанти змогли підійти до шахти та Лисичанського желатинового заводу.

Російські війська взяли під повний контроль весь Сєвєродонецьк та досягли околиць Лисичанська, де ведуть бої. Про це ]]>йдеться ]]>у звіті Американського інституту вивчення війни (ISW) за підсумками 25 червня, повідомляє Час Пік.

Зазначається, що російські війська вже ведуть бої у межах міста.

"Російські війська ведуть бої в самому Лисичанську, досягли шахти та фабрики з виробництва желатину на околиці міста, що підтверджується даними NASA FIRMS про теплові аномалії в районі Лисичанська", - йдеться у звіті ISW.

Аналітики ISW зазначили, що за заявою бригади швидкого реагування Національної гвардії України, українські позиції у Лисичанську є стратегічно більш цінними, ніж які займали раніше у Сєвєродонецьку і можливо українські війська можуть спробувати розпочати контратаки з Лисичанська.

Експерти ISW зазначили, що здатність ЗСУ успішно контратакувати з Лисичанська, ймовірно, обмежена продовженням російського вторгнення.

данные NASA FIRMS о тепловых аномалиях на Лисичанском желатиновом заводе, 48.835612188176746, 38.44200713423625война в Украине

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк