03.07.2022, 12:50

ЗСУ знищили колону ворожої техніки під Лисичанськом

ВСУ уничтожили колонну вражеской техники под Лисичанском

Російські окупанти продовжують атакувати, намагаючись взяти під повний контроль територію Луганської області. Поки переважаючим силам противника не вдається зламати оборону українських сил. Більше того, ворог зазнає великих втрат.

Як повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, російські окупанти закріплюються у Лисичанську. Проте українські воїни продовжують боротися і завдавати противнику максимальних втрат, повідомляє Час Пік.

За даними Інституту з вивчення війни (ISW), українські війська, ймовірно, здійснили навмисний відхід з Лисичанська, щоб уникнути оточення. При цьому українські захисники продовжують боротися та завдавати противнику відчутних втрат.

Черговий удар по колоні ворожої техніки завдали на підступах до Лисичанська. Відео професійної роботи наших захисників опублікував у Twitter фонд "Повернись живим".

"Так росіяни горіли днями поблизу Лисичанська", - йдеться у повідомленні.

У коментарях люди пишуть, що російські загарбники вже розповсюджують це відео по своїх групах, нахабно заявляючи, що це горить українська техніка.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк