07.07.2022, 11:27

Привіт від HIMARS: На Запоріжжі окупанти масово втікають зі складів та баз зберігання боєприпасів та техніки

Иллюстративное фото / Открытый источник

Російські солдати масово залишають склади та бази зберігання боєприпасів та військової техніки на тимчасово окупованих територіях. Після точних "прильотів" та знищення кількох складів та військових баз у тилу, у російських окупантів почалася паніка.

У російських окупантів почалася паніка через високоточні удари ЗСУ з американських РСЗВ HIMARS. Вони масово залишають свої склади в тимчасово окупованій Запорізькій області. Про це ]]>повідомили ]]>у Запорізькій ОВА, передає Час Пік.

"За інформацією української розвідки, після ураження Збройними силами України військових об'єктів окупантів з високоточної зброї, на тимчасово окупованій території Запорізької області, у армії окупанта розпочалася паніка. Військовослужбовці російських окупаційних військ масово покидають склади та бази зберігання озброєння та військової техніки рф, побоюючись нових ударів РСЗВ Himars.

Так, нещодавно, до тимчасово окупованої території Запорізької області прибув підрозділ фсб рф із завданням провести розшукові дії щодо факту дезертирства близько 30 військовослужбовців рф, що залишили місця дислокації підрозділів", - йдеться у повідомленні.

За словами заступника міністра оборони України Ганни Маляр, постачання в Україну сучасної західної зброї призвели до виникнення панічних настроїв у ворога. Саме тому в РФ почали активно розкручувати фейкові новини "про нові перемоги" російської армії.

Напередодні Міноборони РФ заявило про знищення двох американських РСЗВ HIMARS. Цю фейкову новину одразу підхопили прокремлівські ЗМІ.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк