11.08.2022, 11:33

"Могілізація": Zондеркоманди продовжують відловлювати чоловіків на окупованих територіях для відправки на фронт

Иллюстративное фото / Открытый источник

На вулицях окупованих міст Луганської та Донецької областей триває вилов "м'яса для війни". Окупанти хапають усіх, кому не пощастило виявитися "не там і не в той час".

Російські пропагандисти вже відкрито скаржаться на нестачу "гарматного м'яса" й визнають, що на вулицях Луганська та Донецька ловити вже нема кого - "залишилися самі баби", повідомляє Час Пік.

"Натуральні каральні загони. Це не захисники Донбасу, а Zондеркоманди, які відправляють на смерть просто випадкових перехожих", - пише у Telegram екс-представник України з Донбасу у Тристоронній контактній групі, журналіст Денис Казанський.

У мережі безліч відео, які підтверджують, що вулиці в містах ОРДЛО спорожніли, рідких чоловіків-перехожих, які ризикнули з'явитися в людних місцях, кладуть "мордою в асфальт" й одразу відправляють на фронт.

Як заявляють окупанти, махали прапорцями у 2014 – готуйтеся і кров за "республіку" пролити. Самі місцеві жителі називають цю "призовну" кампанію - "могілізацією", бо рідко комусь вдається повернутися додому живими.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк