11.08.2022, 11:59

"Скоро будемо на возах пересуватися": У Луганську більше не буде трамваїв та тролейбусів

Луганск, новости соцсетей

Якщо хтось із "почекунів" на окупованих територіях сподівається на швидке "відродження та розквіт" захоплених територій, його дуже спантеличать свіжі новини з т.зв. "ЛНР", що знаходиться "під РФ" з 2014 року.

Цікаві "вісті з полів" приходять від мешканців Луганська. Судячи з нових новин, - кам'яний вік не за горами, повідомляє Час Пік.

Повідомляють, що "московські фахівці" завершують демонтаж контактних мереж луганського електротранспорту. Роботи йдуть "ударними темпами", демонтаж контактних мереж трамвайних та тролейбусних маршрутів виконано більш як на 90%.

Цікаво, чому так поспішають "московські фахівці" і куди поділися фахівці місцеві?

Мешканці Луганська, які так чекали на прихід "руського миру" у 2014, з гіркотою констатують, що Луганськ пограбований, спустошений й повільно вмирає.

"З демонтажем зрозуміло, а що змонтували за всі ці роки визволителі?", "Водопровід коли демонтувати будуть?", "Будемо скоро пересуватися на возах", - пишуть люди в коментарях.

Гей, "почекуни" у Лисичанську, Сєвєродонецьку, Рубіжному... Ви все ще сподіваєтесь на швидке "відродження"?

новости соцсетей

Читайте також:

"Могілізація": Zондеркоманди продовжують відловлювати чоловіків на окупованих територіях для відправки на фронт

"Повільно приходить кінець": У "ЛНР" усіх місцевих відправлять на фронт, їх планують замінити на нових "щасливих руських"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк