12.09.2022, 14:54

На Харківщині виявили викрадений автобус з тілами російських окупантів

Иллюстративное фото / Открытый источник

На Харківському напрямку внаслідок успішного контрнаступу українських Сил Оборони окупанти намагаються втекти вглиб тимчасово захоплених територій. Втікаючи, російські "визволителі" займаються масовим мародерством. При цьому російські вояки кидають зброю, техніку та тіла загиблих росіян.

В одному із сіл на Харківщині російські військові для втечі викрали автобус й кинули його через 6 кілометрів. У ньому було виявлено 36 тіл росіян. Про це ]]>повідомили ]]>у Головному управлінні розвідки МО України, передає Час Пік.

"Під час втечі рашисти займаються масовим мародерством, завантажуючи на машини відібрані в українців генератори, телефони, комп'ютери. Зафіксовано непоодинокі випадки грабунків шкіл. Зі спортзалів виносять навіть турніки та спортивні снаряди", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що частина російських військових намагаються перейти кордон із РФ та виїхати на територію Білгородської області.

За даними ГУР, особовому складу підрозділів так званої "ДНР" з Ізюму довелося відступити на 60 кілометрів через відсутність поповнення боєкомплекту та палива.

"Їхні родичі шоковані розповідями про наступ України, оскільки в російських ЗМІ озвучується зворотна інформація – про успішний наступ рашистів", - йдеться у повідомленні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк