15.09.2022, 12:14

У Бахмуті з-під завалів зруйнованої 5-поверхівки врятували чоловіка, пошук людей триває

Бахмут, обстрелы

Вночі 15 вересня внаслідок авіаційного удару по місту Бахмут Донецької області частково зруйновано багатоквартирний 5-поверховий житловий будинок. З-під завалів врятували чоловіка, пошук людей триває.

Наразі рятувальники проводять аварійно-рятувальні роботи з розбору завалів зруйнованої частини житлового будинку. За попередньою інформацією, під завалами можуть бути люди, повідомляє Час Пік з посиланням на Головне управління ДСНС України в Донецькій області.

Як повідомляють рятувальники, внаслідок авіаційного удару частково зруйновано багатоквартирний 5-поверховий житловий будинок між 2 та 3 під'їздами та виникла пожежа двох квартир на першому поверсі. Під час проведення розвідки у квартирі на 4 поверсі рятувальники деблокували чоловіка.

За словами голови Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка, цієї ночі постраждали Бахмутська, Торецька, Світлодарська та Сіверська громади. Він ]]>зазначив]]>, що Бахмут залишається одним із найнебезпечніших місць у Донецькій області - за попередню добу в місті було поранено 9 мирних жителів.

Бахмут, обстрелы Бахмут, обстрелы

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк