05.10.2022, 10:46

Окупанти обіцяють жителям Лисичанська "подарунок" до Нового року

Луганская, война

Жителям Лисичанська, які залишилися жити в окупації, довелося вкотре розчаруватись у "руському мирі". Вже кілька місяців вони живуть без світла, газу та води, але обіцяних "благ" так й не дочекалися.

Окупаційна "влада" з самого "звільнення" Лисичанська роздавала гучні обіцянки про швидке відновлення інфраструктури. Зокрема, електропостачання у місті обіцяли налагодити наприкінці липня, потім наприкінці серпня, потім планували дати світло в середині жовтня. Тепер заговорили про подачу світла у будинки до Нового року, повідомляє Час Пік.

новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей

Від самого початку було зрозуміло, що РФ не збирається вкладати у зруйновані міста України величезні кошти. Хоча, заступник голови уряду РФ Марат Хуснуллін заявляв журналістам, що планується відновлення "Сєвєродонецької агломерації".

война

Проте, успішний контрнаступ ЗСУ перекреслив всі плани окупантів. Навіть ті російські будівельники, які приїхали на окуповані території "відновлювати" Донбас, вже тікають назад, разом із місцевими колаборантами та російськими окупантами.

Тепер у російських "визволителів" черговий головний біль - як не потрапити у новий "котел" та втримати Сватове.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк