17.10.2022, 11:20

У Києві під завалами зруйнованої дроном-камікадзе багатоповерхівки перебувають люди

В Киеве под завалами разрушенной дроном-камикадзе многоэтажки находятся люди

У Шевченківському районі Києва внаслідок атаки дронами-камікадзе стався вибух у житловому будинку. Триває гасіння вогню та розбір завалів. За попередньою інформацією, під завалами є люди.

Російські окупанти вранці 17 жовтня атакували Київ дронами-камікадзе. Станом на 10:15 у Києві зафіксовано 4 "прильоти". Всі у Шевченківському районі. Про це повідомив заступник голови ОП Кирило Тимошенко.

"Потрапляння в житловий будинок. Під завалами знаходяться люди.

В сусідній будівлі виникла пожежа на площі понад 250 м.кв. Її вже локалізовано.

На місці працюють ДСНС.

Інформація щодо загиблих та потерпілих уточнюється",
– написав Тимошенко у Telegram.

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, зі зруйнованого будинку врятовано 18 людей. За попередньою інформацією, двоє мешканців залишаються під завалами. Рятувальні роботи тривають.

"Цілу ніч і весь ранок ворог влаштовує терор мирного населення. Дрони-камікадзе і ракети атакують всю Україну. У Києві є влучання у житловий будинок.

Ворог може вдарити по наших містах, але нас йому зламати не вдасться. На окупантів чекає лише справедливе покарання й осуд майбутніх поколінь. На нас – перемога", - прокоментував російські атаки на українські міста президент України Володимир Зеленський.

Киев атаковали дронами-камикадзе Киев атаковали дронами-камикадзе Киев атаковали дронами-камикадзе Киев атаковали дронами-камикадзе

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк