18.10.2022, 11:37

"І це ще зима не почалася": У містах окупованої Луганщини люди буквально замерзають у зруйнованих будинках

Луганская, война

Поки російські пропагандисти кричать про свої "перемоги" в Україні та погрожують усьому світу, а окупанти будують лінії оборони та продовжують "зачистки" міст, люди просто замерзають у своїх зруйнованих будинках.

Після захоплення міст на Луганщині російські "визволителі" обіцяли швидко відновити міста та налагодити життя. Минуло літо, наближається зима... Обіцянки так і залишилися порожнім звуком, повідомляє Час Пік.

Сьогодні окупанти вже відкрито заявляють, що відновлювати багато міст, які самі й зруйнували, немає сенсу. Краще "кинути сили" на населені пункти, що залишилися більш-менш цілими. Але й тут справа далі обіцянок не йде. Незабаром зима, а люди так і живуть у своїх зруйнованих будинках – без вікон, дверей, води, газу, світла та опалення.

Поки росіяни проводять "зачистки" міст від українських "диверсантів" та погрожують "заморозити Європу", яка нібито не переживе зиму без російського газу, на окупованих територіях Луганщини люди думають, як вижити взимку.

Тим часом, в окупованому Лисичанську почалася чергова "тотальна зачистка міста". Окупанти у квартирах та гаражах лисичан шукають українські ДРГ та зброю.

новости соцсетей

Читайте також: "Сумне видовище": В окупованому Сєвєродонецьку люди самостійно намагаються відновити комунікації

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк