19.10.2022, 14:40

"Альтернативне опалення": Жителям Сєвєродонецька та навколишніх сіл "допомагають" підготуватися до зими

Иллюстративное фото / Открытый источник

Окупувавши українські міста на Луганщині, російські загарбники не поспішають відновлювати зруйновану інфраструктуру. Взимку населені пункти неминуче чекає "льодовиковий період". Окупаційна "влада" рапортує, що допомагає людям підготуватися до опалювального сезону.

В окупованих містах Луганщини люди буквально замерзають у своїх зруйнованих будинках. І це ще не прийшли зимові холоди. Вже всім зрозуміло, що взимку людям доведеться виживати без світла, води, газу та опалення, повідомляє Час Пік.

Зруйнований Сєвєродонецьк нова "влада" зовсім відмовилася відновлювати і людям доводиться самим латати труби в надії, що вдасться відновити хоч якісь комунікації.

Тим часом, окупаційна влада заявила, що допомагає людям підготуватися до зими. Як повідомляє так зване "Міністерства природних ресурсів та екологічної безпеки ЛНР", людям виділили у лісі ділянки для самостійної заготівлі дров.

"На горильниках Сєвєродонецького та Борівського лісництв проведено інженерно-саперні роботи для забезпечення безпеки населення при самозаготівлі деревини", - йдеться у повідомленні.

Тепер у мешканців Сєвєродонецька та сусідніх селищ Сиротине, Воронове та Метьолкіне новий головний біль - як дістатися до виділених ділянок, як заготувати дрова та як їх доставити на місце. А найголовніше - як залишитися живими після відвідування лісу, де на кожному кроці може чекати небезпечний "сюрприз".

"Подбали", нічого не скажеш... Спочатку у людей відібрали будинки, в яких було і світло, і вода, і газ, і опалення. А тепер рапортують про допомогу в заготівлі дров до опалювального сезону. "Звільнили"...

Тим часом у Лисичанську орудують кадировці. А ЗСУ завдали чергового удару по розташуванню окупантів у будівлі лазнево-оздоровчого комплексу "Хвиля".

Луганская

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк